BOUWVELD B2

Huis in het Veld: comfortabel wonen met een prachtige gezamenlijke binnentuin

BEMOG bouwt in Snellerpoort het verrassende plan ‘Huis in het Veld’. Dit bestaat uit een appartementengebouw met een fraaie geveltuin, een grote gemeenschappelijke binnentuin en een echt ‘huis in het veld’. Naast startersappartementen komen er ook riante woningen met tuin. ‘Huis in het Veld’ komt op bouwveld B2, direct naast het Baken in Snellerpoort en tegenover het gezondheidscentrum. Een prachtige locatie vlak bij het winkelcentrum Snel en Polanen. Op vrijdag 14 april 2023 zijn de handtekeningen onder de ontwikkelovereenkomst gezet door directeur Daco Bokx van BEMOG West en wethouder wonen Arjan Noorthoek. De verwachte start verkoop is rond de zomervakantie 2024. Als alles meezit, kan de bouw eind 2024 van start.

Voor elk wat wils

In totaal komen er in dit bijzondere plan circa 80 woningen in verschillende prijsklassen. Met oppervlaktes van 50 tot 165 m2 biedt Huis in het Veld volop keuze! Voor jong en oud, van starter tot doorstromer. Huis in het Veld is ontworpen door verschillende architecten, wat zorgt voor een heel gevarieerd beeld. De woningen zijn comfortabel en modern, de architectuur is tijdloos te noemen.

Passend bij Snellerpoort

Kenmerkend voor Snellerpoort is de aandacht voor natuur, klimaat en energie. Dit plan past daar uitstekend bij. In de gezamenlijke binnentuin kun je lekker zitten, spelen of een praatje maken met de buren. Tegelijkertijd is de tuin ook belangrijk voor wateropvang en tegen hittestress. De geveltuin rondom het appartementengebouw zorgt voor een mooie groene uitstraling. Verder maken nestkastjes voor vleermuizen deel uit van het ontwerp.

Duurzame bereikbaarheid

Vanuit ‘Huis in het Veld’ kun je lopend naar de winkels aan de overkant. En met je fiets ben je in no time in de binnenstad, bij de recreatieplas of het station. Fietsparkeren, deel(bak)fietsen en deelauto’s krijgen veel aandacht in dit project. De auto’s staan uit het zicht op de parkeerplaats onder het binnenterrein. Handig om te weten: pakketdiensten kunnen hun pakjes afleveren bij een gezamenlijk boodschappenpunt.

Interesse?

Meer informatie vind je op www.huisinhetveld.com. Daar kun je ook aangeven dat je op de hoogte wilt worden gehouden of dat je wilt meedenken over dit project.