Het eerste gedeelte van de Steinhagenseweg krijgt alvast een nieuwe inrichting. We werken nu hard aan het gedeelte tussen de gebroeders Grimmkade en de bocht van de Beneluxlaan. De weg krijgt steeds meer vorm en een deel ligt er al netjes bij. De Steinhagenseweg krijgt klinkers in plaats van asfalt. Dit past bij de nieuwe maximumsnelheid van 30 km/h. Het fietspad hebben we geasfalteerd en de stoepen en parkeervakken aangelegd. Ook de vakken voor groen en bomen zijn aangebracht. Deze zaaien we alvast in met gras en/of bloemzaad. Bomen en planten worden geplaatst tijdens het volgende plantseizoen.

In de tweede helft van april leggen we ook de definitieve inrichting aan bij het laatste stuk voor het Baken langs. We verwachten dat we de weg eind april kunnen openen.

Parkeerplaats

We werken ook aan bouwveld B0. Dit ligt aan de oostkant van de Beneluxlaan, op de plek waar eerst de tandtechnicus zat. Voorlopig doet dit bouwveld onder andere dienst als parkeerplaats voor de bouwers. Dit voorkomt parkeeroverlast in de omgeving en hierdoor blijven de parkeerplaatsen bij het winkelcentrum bijvoorbeeld beschikbaar voor het winkelend publiek.